HORNSHERRED RIDEKLUB - HHR

Siden 1937

Om HHR

Du kan se flere billeder fra svundne tider og læse artikler fra de tidlige dage her

HornsHerred Rideklub - HHR blev stiftet 1. april 1937. Vi er medlem af Dansk Rideforbund og hører under Distrikt 2.

Her bor vi

Klubbens hjemsted er Lundehøj Ridecenter og Hestepension, som ligger i Græse, lige uden for Frederikssund.

Det er her, vi afholder vores aktiviteter og stævner.

Lundehøj       KORT

Vores faciliteter

På Lundehøj har vi rådighed over et lækkert 70x70 dressur- og springanlæg, som blev retableret i 2019, ridehus med 20x40 bane, rytterstue m.m. I foråret 2021 etablerer vi desuden en Derbyspringbane, som også vil blive benyttet i forbindelse med stævner.

Hvem kan benytte faciliteterne?

Klubbens medlemmer, der har deres hest opstillet på Lundehøj, kan frit benytte alle faciliteter.

Har man som medlem af klubben sin hest opstaldet et andet sted, kan man benytte sig af faciliteterne mod et mindre gebyr. Gæster udefra er også velkomne mod betaling.

Kontakt klubben for pris.

Hvad står HHR for?

Som mange andre rideklubber har HHR tidligere i hovedsagen henvendt sig til juniorerne. I samarbejde med Dansk Ride Forbund vil vi i 2021 endvidere udvikle og udbyde aktiviteter, særligt målrettet voksne.

Vi lægger vægt på godt humør, positivitet, hjælpsomhed og et uhøjtideligt miljø. Hos os behøver man ikke at have det nyeste og smarteste ridetøj og -udstyr, og det er også i orden, at man ikke er verdensmester i alle discipliner.

Det vigtigste er, at både heste og ryttere har en god og givende tid sammen.

Derfor laves vores aktiviteter så vidt muligt over temaet “Fortrolighed og samspil mellem hest og rytter”. Vi vil i hovedsagen gennemføre hyggelige og sjove aktiviteter, som kan medvirke til at engagere medlemmerne og skabe sammenhold i en god atmosfære.

Hvilke aktiviteter gennemfører HHR?

Vi afholder løbende dressur- og springstævner i sommerperioden. Man kan orientere sig på DRF Go og klubbens facebookside

Efter i en længere periode med Corona restriktioner kan vi nu igen begynde at gennemføre andre aktiviteter. Det kan være:

• Kurser (hesteadfærd, hestens pleje m.v.)
  • Agility
  • Derbyspringning og -stævner
  • Åbent Hus-arrangement med rideudstyrs-loppemarked
  • Forhindringscup for voksne
  • Åben springbane (bane etableret i en længere periode, så der kan trænes, når man vil - evt. sammen med træner
  • Ring og Spring
  • og meget mere.

Se vores facebookside for yderligere information.

Vi takker Historisk Forening i Jægerspris for bogen "Højt til hest i Horns Herred" samt for tilladelse til at måtte kopiere diverse historiske billeder.

HORNSHERRED RIDEKLUB / CVR: 34 79 35 73

GRÆSE BYGADE 28